На куп скандални истини станахме свидетели  снощи след поредния епизод

...
На куп скандални истини станахме свидетели  снощи след поредния епизод
Коментари Харесай

Ето кой футболист от „Лудогорец” е спряган за гадже на Габи от „Ергенът”

На куп скандални истини станахме свидетели  нощес след следващия епизод на „ Ергенът ”. След като всички най-сетне схванаха, че Памела и Габриела са сестри последва ново разобличаване от Виктория. Която се бори със зъби и нокти за сърцето на Алек.Спортната мениджърка от БфС предизвести останалите участнички, че знае кой е мъжът до едната сестра.

Вики показа, че с Пам се познавали още от деца тъй като упражнявали дружно. Но това не е всичко, което описа за сестрите. Оказа се, че като кадър на БФС тя е наясно кой е тайния ухажор на Габриела. Името на футболистът остана заглушено за публиката когато тя го загатна нощес. Но в обществената мрежа все по-упорито се приказва, че това е чужденецът Оливие Вердон  на 28  г и се изявява като полузащитник на „ Лудогорец ”.

„ Изненадах сестричките, че имам информация за тях. Те не подозираха, че знам толкоз доста ” сподели  Виктория в сантименталното шоу. Като от думите й се разбра, че тайното й гадже на Габи я пуснал да влезе в шоуто единствено за десетина дни. А разглеждайки фотосите в инстаграма на футболиста се вижда, че той е фамилен мъж с деца.

Почитателите на Вердон разобличиха тайната му спекулация с Габриела като са безапелационни, че той блъснал рамо на любовницата си да стартира бизнеса си със салон за хубост.

В комерсиалния указател всеки може да открие името на същинския собственик  и шеф. На обекта,който Габриела отвори малко след началото на „ Ергенът ”3.

Автор:dir.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР